Aranypiramis Harrison Fawcett

ISBN:

Published:

Hardcover

428 pages


Description

Aranypiramis  by  Harrison Fawcett

Aranypiramis by Harrison Fawcett
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 428 pages | ISBN: | 6.58 Mb

Martin Ethelwolf professzor az egyiptológia nemzetközi hírnévnek örvendő szaktekintélye felnyit egy II. Amenhotep fáraó sírkamrájából származó kamópusz-tégelyt, ennek következtében nem mindennapi élményben lesz része – meghal! Különös módon miutánMoreMartin Ethelwolf professzor az egyiptológia nemzetközi hírnévnek örvendő szaktekintélye felnyit egy II. Amenhotep fáraó sírkamrájából származó kamópusz-tégelyt, ennek következtében nem mindennapi élményben lesz része – meghal!

Különös módon miután jobblétre szenderül, ellenállhatatlan kényszert érez arra, hogy eljusson Kheopsz piramisáig. A vállalkozás koránt sem veszélytelen. A rettenthetetlen Brett Shaw akcióba lép…Harrison Fawcett a Mysterious Universe sorozatot felvezető regényével Atlantisz titkait kutatva az iszlám és az ókori Egyiptom világába kalauzol minket, a történet nem mindennapi izgalmakat ígér, a klandos-misztikus SF kedvelői számára.York Katchikan egy Novus Ordo Seclorum korabeli ereklye nyomában érkezik az Eemelekre barátja, Jacques de Molay társaságában.

Kissé megnehezíti a dolgukat, hogy a bolygón kitör a polgárháború, és a kivándorolt olasz maffia is szeretné az ereklyét megszerezni. Mindezt anélkül, hogy igazából tudnák, mit is keresnek…A Mysterious Universe világában játszódó Fawcett-regény és Sheenard-kisregény mellett a rövidebb írások kedvelői is remek szórakozásra számíthatnak.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Aranypiramis":


1stpreshonesdale.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us