Роден в грях (Братството на меча, #3) Kinley MacGregor

ISBN:

Published:

Paperback

432 pages


Description

Роден в грях (Братството на меча, #3)  by  Kinley MacGregor

Роден в грях (Братството на меча, #3) by Kinley MacGregor
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 432 pages | ISBN: | 3.28 Mb

Греховна страст…Роден в грях и отхвърлен от дете, Син МакАлистър се е научил да презира шотландските си корени. Но сега, по заповед на краля той не само трябва да се върне в омразната Шотландия, но и да се ожени за шотландска девойка – гордата иMoreГреховна страст…Роден в грях и отхвърлен от дете, Син МакАлистър се е научил да презира шотландските си корени. Но сега, по заповед на краля той не само трябва да се върне в омразната Шотландия, но и да се ожени за шотландска девойка – гордата и независима Каледония МакНийли.

Безразличието на Син винаги е било ключ към оцеляването му, но тази красавица събужда в него копнеж, който никога не е познавал.Отвлечена и държана като заложница в двора на крал Хенри, Кали знае, че единственият начин да се върне у дома и да осигури мир за клана си, е като се омъжи за мистериозния рицар, чието докосване я изгаря с топлината си. Съзряла добротата в наранената му душа, тя е убедена, че той не е дяволът, за който всички го мислят. Решена да стигне до сърцето му и да му помогне да забрави болезненото си минало, Кали се опълчва дори срещу собственото си семейство.Но ще може ли безчувствената душа на Син да отвърне на нейните чувства?Способен ли е да се научи да обича?

Кали се страхува да разбере, но със сърцето си усеща, че в него все още тлее искрата на пламенния шотландски дух. Ще успее ли да го разпали отново с пламъка на страстната любов...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Роден в грях (Братството на меча, #3)":


1stpreshonesdale.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us