13 typer av par - och vad de säger till psykologen Mattias Lundberg

ISBN: 9789147095162

Published: August 2011

Hardcover

208 pages


Description

13 typer av par - och vad de säger till psykologen  by  Mattias Lundberg

13 typer av par - och vad de säger till psykologen by Mattias Lundberg
August 2011 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 208 pages | ISBN: 9789147095162 | 8.36 Mb

Vad säger par till psykologen? Vilka bekymmer, insikter och föreställningar om varandra har de? Vad söker de hjälp för? I den här boken tar författarna upp 13 typiska par som som de mött i sina arbeten som psykologer och analyserar varför de beterMoreVad säger par till psykologen? Vilka bekymmer, insikter och föreställningar om varandra har de? Vad söker de hjälp för?

I den här boken tar författarna upp 13 typiska par som som de mött i sina arbeten som psykologer och analyserar varför de beter sig som de gör.Läs merHär får du tillexempel möta de panikslagna småbarnsföräldrarna, de perfekta och de svartsjuka. På ett lättsamt och lärorikt sätt beskriver författarna de kriser och problem ett par kan hamna i, hur de kan bryta sina mönster och må bättre både i sig själva och i sin relation. Boken fungerar som ett stöd för par som vill utveckla sin relation.Författarna har även skrivit 17 typer av män - och vad de säger till psykologen, 15 typer av kvinnor - och vad de säger till psykologen, 16 typer av chefer - och vad de säger till psykologen samt Jäkla människa - en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på jobbet.Om författarnaMattias Lundberg är leg.

psykolog, leg. psykoterapeut och docent i psykologi vid Umeå universitet.Anders Wahlberg arbetar som leg. psykolog främst inom organisation och arbetsmiljö.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "13 typer av par - och vad de säger till psykologen":


1stpreshonesdale.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us